۷ نکته برای موفقیت نام تجاری در رسانه های اجتماعی

رسانه های اجتماعی در سالهای اخیر رشد چشمگیری داشته اند و حضور قوی در آنها اساسا برای هر نام تجاری مهم است و همه به خوبی از این نیاز ضروری آگاه هستند. با این حال، رویکرد اشتباه در رسانه های اجتماعی می تواند موجب از دست رفتن فرصت ها و در نتیجه تاثیر منفی بر درآمد بالقوه باشد.

این ۷ نکته می تواند به موفقیت نام تجاری شما در رسانه های اجتماعی کمک کند.

۱. ارائه ارزش و نه فقط تبلیغات.

مخاطبان رسانه های اجتماعی ابتدا با نام تجاری شما ارتباط برقرار می کنند و سپس مشتاق پیشنهادات شما می باشند. آنها ممکن است بخواهند از برنامه های آتی شما مطلع شوند و یا از پیشنهادات فروش ، محصولات جدید و یا تخفیف ها اطلاع پیدا کنند. بنابراین مطلع کردن آنها از برنامه های آینده ، فعالیت های خیرخواهانه و یا آشنا کردن آنها با ایده های جدیدتان در کنار تبلیغات می تواند جذابیت شما را در شبکه های اجتماعی بالا ببرد.

۲. از نفوذ تأثیرگذران در رسانه های اجتماعی بهره ببرید.

کمک گرفتن از افراد تأثیر گذار در رسانه های اجتماعی از موثرترین استراتژی ها در این رسانه هاست. البته همیشه استثنا نیز وجود دارد ، اما در بیشتر موارد هر نام تجاری می تواند از تاثیرگذران حوزه خود استفاده کند.

پس از شناسایی رسانه های اجتماعی که مخاطبان شما بیشترین حضور را در آن دارند می توانید از افراد تاثیرگذار بالقوه برای نام تجاری خود  و استفاده کنید.

۳. فراتر از جست و جوی معمولی و متداول فکر کنید.

اگر شما  به موفقیت در رسانه های اجتماعی فکر می کنید باید تمایل به اجرای فعالیت های جذاب و مدیریت رسانه های اجتماعی خود داشته باشید. فعالیت درفیس بوک و دیده شدن در آن به دلیل تغییر سیاست های آن همانند چیزی که در ابتدای حضور این شبکه اجتماعی بود امکان پذیر نیست درست مانند تغییراتی که اینستاگرام در الگوریتم نمایش و فعالیت های کاربران خود ایجاد کرده است.

ترکیب مخاطبان عظیم رسانه های اجتماعی مانند فیسبوک و اینستاگرام می تواند بازار هدف عظیمی را در اختیار شما قرار دهد. از این فرصت  برای تبلیغات و ایجاد ترافیک برای برند خود می توانید استفاده کنید و کمپین های تبلیغاتی فراوان و جذابی را از طریق این رسانه های اجتماعی به بازار هدف خود معرفی نمایید.

اینستاگرام،فیسبوک بهتربن پلتفرم های تبلیغاتی در رسانه های اجتماعی
اینستاگرام،فیسبوک بهتربن پلتفرم های موبایل تبلیغاتی در رسانه های اجتماعی

4.  ارسال مداوم و خسته کننده تبلیغات برای مخاطبان.

بسیاری از نرم افزارها و صفحات تبلیغاتی می توانند به بازاریابی شما در رسانه های اجتماعی کمک کنند اما استفاده بیش از حد، بدون فکر و مدیریت، جذابیت شما را به مقدار قابل ملاحظه ای کاهش خواهد داد. تجربیات اکثر مخاطبان که از رسانه های اجتماعی مانند اینستاگرام برای دنبال کردن یک برند یا موضوع مورد علاقه خود استفاده می کنند تقریبا یکسان است. اگرشما تبلیغات فراوان و بدون مدیریت داشته باشید بی شک به زودی بسیاری از مخاطبان خود را از دست خواهید داد چرا که صفحات مخاطبان شما از تبلیغات بی اثر انباشته می شود .نکته  مهم در تبلیغات و معرفی برند  در شبکه های اجتماعی این است که  نباید در ذهن مخاطبان مزاحم و خسته کننده نام بگیرید.

۵. پیگیری سریع شکایات.

شبکه های اجتماعی به عنوان پورتال خدمات مشتریان به شمار می روند. وقتی شما مطلبی را در صفحات رسانه های اجتماعی خود منتشر می کنید مخاطبان به سرعت می توانند نظرات خود را درباره محصول و یا خدمات شما ابراز نمایند.

با روی کار آمدن شبکه های اجتماعی، مشتریان دیگر نیاز نیست با استفاده از تلفن مشکلات خود را مطرح کنند که گاهی با انتظارهای طولانی نیز به شکایات آنها رسیدگی نمی شد. اگر مخاطب شما ناراضی باشد خیلی سریع می تواند این نارضایتی را در صفحات اجتماعی خود و یا شما مطرح کند بنابراین شما باید به شکایات در رسانه های اجتماعی بلافاصله پاسخ دهید. حذف و یا نادیده گرفتن آن می تواند طوفان خاموشی را به پا کند.

۶. فعالیت های خود را تجزیه تحلیل کنید.

این مرا شگفت زده می کند که بسیاری از برندها از رسانه های اجتماعی برای معرفی  برند خود استفاده نمی کنند و معتقدند “رسانه های اجتماعی فقط برای ما کار نمی کند.” اطلاعات و داده هایی که از رسانه های اجتماعی دریافت می کنید می تواند کمک شایانی  در شناسایی نیازها، خواسته های مشتریان و بازار هدفتان کند.

برای این کار باید بررسی های روزانه انجام دهید. با قرار دادن پست های تصادفی نباید انتظار نتیجه داشته باشید. باید هوشمندانه عمل کنید و بدانید که چه محتوایی مخاطبان بیشتری را جذب کرده و چه محتوایی مخاطبان بیشتری را به وب سایت شما هدایت کرده است. باید رفتارها و عادتهای مخاطبان خود را در رسانه های اجتماعی بررسی و علاقه مندی و نیازهای آنها را شناسایی نمایید.

۷. همه کاره و هیچ کاره نباشید.

فرض کنید شما می خواهید دربیشتر رسانه های اجتماعی موثر باشید و زمان محدودی برای معرفی خود دارید. آیا باز هم تمام رسانه ها را انتخاب می کنید ؟ مسلما نه!

بنابراین باید یک یا دو رسانه اجتماعی را که اطمینان دارید مخاطبان شما زمان بیشتری را در آن صرف میکنند انتخاب کنید. برای مثال یک فروشنده حلقه ازدواج باید تمرکز خود را بر روی رسانه های بصری مانند اینستاگرام یا پینترست قرار دهد به جای لینکدین!


/ / / / / /

ادیبه احترامی

در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی هستم. حوزه های مورد علاقه ام مارکتینگ ،برندینگ و کسب وکارهای نوپاست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

error: Content is protected !!